SeniorXpert

Uitzenden, payrollen en werving en selectie – diensten van SeniorXpert

SeniorXpert is gespecialiseerd in het vinden van de juiste werknemer voor uw vacature en verzorgt de administratieve afhandeling. Op zoek naar een ervaren kandidaat? Door ons grote bestand aan ervaren kandidaten op elk vakgebied én 20 jaar lange ervaring, weten wij vraag en aanbod op een deskundige wijze op elkaar af te stemmen. Voor een optimale dienstverlening bieden wij drie verschillende diensten aan: uitzenden, payrollen en werving en selectie. Deelname aan ons platform is kosteloos. U betaalt pas als de kandidaat is gestart.

Uitzenden, payrollen en werving en selectie

Uitzenden

Als wij uw vacature hebben ontvangen nemen we contact op om kennis te maken en de details te bespreken. We willen natuurlijk dat alles duidelijk is voordat we een geschikte en ervaren kandidaat voor u gaan zoeken. Vervolgens zal de vacature online worden geplaatst en zoeken we binnen ons netwerk naar kandidaten. Binnen twee werkdagen ontvangt u per mail profielen van geschikte kandidaten. U kiest wie u op sollicitatiegesprek wilt laten komen en wij plannen dit voor u in. Is het een match? Dan maken wij het contract aan en zorgen wij voor een juiste administratieve afhandeling. Op basis van de kredietcheck van Graydon* ontvangt u een factuur of betaalt u via iDEAL.

Het enige wat u hoeft te doen is het goedkeuren van de gewerkte uren in uw online account. 

 

Het voordeel van uitzenden?

U heeft niet te maken met arbeidsrechtelijke risico’s. Wilt u eerst weten wat het kost? WhatsApp of bel ons even of laat ons terugbellen.

* Graydon controleert de kredieten van bedrijven op basis van de geregistreerde gegevens bij de KvK en geeft ons op basis daarvan advies over de betalingsmogelijkheden.

Payrollen

Geen zin of tijd voor administratieve rompslomp en besteedt u dit liever uit? Dat kan! U kunt bij ons uw werknemers aanmelden en wij sluiten de arbeidsovereenkomst met hen af. U zet uw werknemers gewoon in en wij zorgen voor de salarisverwerking. Wat houdt dit in? Wij verzorgen de hele salarisadministratie, handelen alle werkgevers- en werknemerslasten af en nemen het ziekteverzuimbeheer volgens de NBBU-cao over. U krijgt in uw online account een volledig overzicht van de urenverwerking en inzicht in de facturen.

 

Het voordeel van payrollen?

U heeft niet te maken met arbeidsrechtelijke risico’s. Wilt u eerst weten wat het kost? WhatsApp of bel ons even of laat ons terugbellen.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een ervaren werknemer, maar heeft u geen tijd om hier actief naar te zoeken? Geen probleem! Als u de vacature naar ons toestuurt, verzorgen wij het hele wervings- en selectietraject. Wij zetten de vacature uit en gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten. U ontvangt de functieprofielen van geschikte kandidaten direct in uw mailbox en bepaalt wie u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Bent u enthousiast, dan komt de kandidaat direct bij u in loondienst. Wij vragen slechts een eenmalige fee van 18% van het jaarsalaris.

 

Het voordeel van werving & selectie?

U hoeft niets te doen, wij zorgen voor ervaren kandidaten waar u uit kunt kiezen. Wilt u eerst meer informatie? WhatsApp of bel ons even of laat ons terugbellen.

ipad_sx

Veelgestelde vragen opdrachtgevers

Wat is het grote voordeel van SeniorXpert?

Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het inzetten van ervaren kandidaten en beschikken daarom over een zeer groot bestand aan kandidaten op elk vakgebied! U kunt op elk gewenst moment uw vacature toesturen. Wij sturen u een mail met geschikte kandidaten en u kiest wie u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek of direct wilt inzetten. Wij regelen de administratie. Makkelijk toch?

Wat kost deelnemen aan SeniorXpert?

Sturen van een vacature en daarmee het plaatsen van een opdracht, is geheel kosteloos. U betaalt pas als de kandidaat is gestart.

Hoe plaats ik een vacature?

U kunt ons op elk gewenst moment uw vacature toesturen. Hierbij kunt u aangeven of u graag teruggebeld wilt worden om de vacature en de mogelijkheden te bespreken of dat u direct geschikte kandidaten in uw mailbox wilt ontvangen.

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief is afhankelijk van de type functie. Onze omrekenfactor is marktconform of net daaronder. Bent u benieuwd wat het voor u gaat kosten? Bel ons even of laat u door ons terugbellen.

Telefoonnummer: 020 – 412 51 51

Heeft u een andere vraag?

Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt uw vraag op verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online portaal via  ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.

 

  1. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.

Wat kan SeniorXpert betekenen voor opdrachtgevers

Ervaren

20 jaar kennis en ervaring en een groot bestand aan ervaren kandidaten

Administratie

Wij verzorgen de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, salarisbetalingen en nemen het ziekteverzuim volledig over

Betaling

Geen verrassingen. U betaalt een vast tarief per gewerkt uur

Personeelszaken

Kennis van cao's, pensioenen en verzekeringen heeft u niet meer nodig