SeniorXpert

De diensten van SeniorXpert

De diensten van SeniorXpert

Voor een optimale dienstverlening bieden wij drie verschillende diensten aan: uitzenden, payrollen en werving en selectie. Deelname aan ons platform is kosteloos. U betaalt pas als de kandidaat is gestart.

* Uitzenden Via het formulier ‘vacature sturen’ stuurt u uw vacature Als wij deze hebben ontvangen nemen we contact op om kennis te maken en de details te bespreken. Wij plaatsen de vacature online en zoeken binnen ons netwerk naar kandidaten. Binnen twee werkdagen ontvangt u per mail profielen van geschikte kandidaten. U kiest wie u op sollicitatiegesprek wilt laten komen en wij plannen dit voor u in. Is het een match, dan maken wij het contract aan en zorgen wij voor een juiste administratieve afhandeling. Op basis van de kredietcheck van Graydon* ontvangt u een factuur of betaalt u via iDEAL. U keurt de gewerkte uren goed in uw online account.

Graydon controleert de kredieten van bedrijven op basis van de geregistreerde gegevens bij de KvK en geeft ons op basis daarvan advies over de betalingsmogelijkheden.

* Payrollen U kunt bij ons uw werknemers aanmelden en wij sluiten de arbeidsovereenkomst met hen af. U zet uw werknemers gewoon in en wij zorgen voor de salarisverwerking. Dit houdt in dat wij de hele salarisadministratie verzorgen, alle werkgevers- en werknemerslasten afhandelen en het ziekteverzuimbeheer volgens de NBBU-cao overnemen. U krijgt in uw online account een volledig overzicht van de urenverwerking en inzicht in de facturen.

* Werving en selectie U stuurt uw vacature naar ons en wij verzorgen vervolgens het hele wervings- en selectietraject. Wij zetten de vacature uit en gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten. U ontvangt de functieprofielen van geschikte kandidaten direct in uw mailbox en bepaalt wie u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Bent u enthousiast, dan komt de kandidaat direct bij u in loondienst. Wij vragen slechts een eenmalige fee van 18% van het jaarsalaris.