SeniorXpert

Kennis over de arbeidsmarkt en arbeidsbemiddeling

SeniorXpert heeft jarenlange kennis over de arbeidsmarkt en arbeidsbemiddeling. De arbeidsmarkt verandert met de jaren en wij gaan hierin mee. Daarom delen wij graag onze kennis met u. U vindt hier relevante kennisartikelen voor u als ervaren kandidaat en opdrachtgever.

Stel uw vraag via WhatsApp

Whatsapp3

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Bent u een opdrachtgever en heeft u een vraag over het inzetten van ervaren kandidaten, het aanmelden van uw payrollmedewerker of wilt u weten wat het u gaat kosten?

 

Stel uw vraag via WhatsApp op ons nummer 06 – 83 12 75 91 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp) en wij helpen u zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen opdrachtgevers

Wat is het grote voordeel van SeniorXpert?

Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het inzetten van ervaren kandidaten en beschikken daarom over een zeer groot bestand aan kandidaten op elk vakgebied! U kunt op elk gewenst moment uw vacature toesturen. Wij sturen u een mail met geschikte kandidaten en u kiest wie u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek of direct wilt inzetten. Wij regelen de administratie. Makkelijk toch?

Wat kost het deelnemen aan SeniorXpert?

Het sturen van een vacature en daarmee het plaatsen van een opdracht, is geheel kosteloos. U betaalt pas wanneer u een ervaren kandidaat heeft ingezet.

Hoe plaats ik een vacature?

U kunt ons op elk gewenst moment uw vacature naar ons toesturen. Hierbij kunt u aangeven of u graag teruggebeld wil worden om de vacature en de mogelijkheden te bespreken of u direct geschikte ervaren kandidaten in uw mailbox wilt ontvangen.

 

Vindt u het makkelijker om de vacature te WhatsAppen? Dat kan! Wij zijn bereikbaar op nummer: 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp).

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief is afhankelijk van de type functie. Onze omrekenfactor is marktconform of net daaronder. Bent u benieuwd wat het voor u gaat kosten? WhatsApp of bel ons even of laat u door ons terugbellen.

 

WhatsApp: 06 – 83 40 03 80 (dit nummer is alleen te gebruiken voor WhatsApp)

Telefoon: 020 – 412 51 51

Heeft u een andere vraag?

Indien uw vraag hier niet bij staat dan kunt u deze op drie verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online portaal via ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.
  2. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.
  3. Heeft u een inhoudelijke vraag? Stel deze via WhatsApp op telefoonnummer 06 – 83 40 03 80. U kunt natuurlijk ook even bellen op het telefoonnummer 020 – 412 51 51.

 

Uw vraag wordt dezelfde dag nog beantwoord!