Payroller aanmelden

Wilt u eerst meer informatie? WhatsApp of bel ons even of laat ons terugbellen.

Payroller aanmelden

Staat u op het punt om iemand aan te nemen, maar kost de (financiële) administratie te veel tijd, geld en moeite? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het inzetten van uw payroller gemakkelijk en soepel verloopt en u geniet van vrijheid, flexibiliteit en minder risico’s.

 

Werken met een payroller via SeniorXpert

U bepaalt zelf wie er bij u komt werken, u werft en selecteert dus zelf uw werknemers. Het afsluiten van de arbeidsovereenkomst, de administratie en het uitbetalen van de payroller blijft u bespaard. Dat doen wij. De payroller komt bij ons op de loonlijst.

 

U kunt in uw online account eenvoudig de gewerkte uren van uw payroller doorgeven. Via uw online account kunt u ook alle gegevens van de payroller inzien, een nieuwe payroller aanmelden en uw facturen bekijken. De payroller heeft toegang tot een eigen account om zijn uren te declareren en salarisgegevens in te zien.

 

Wij verzorgen de loonadministratie en betalen de payroller uit. U ontvangt een factuur volgens het afgesproken tarief of betaalt direct met iDeal.

SeniorXpert als betrouwbare partner

SeniorXpert valt onder ons moederbedrijf Flexprovider. Flexprovider staat garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Dit pakket kunt u zo samenstellen dat er nauwelijks verschil is met uw vaste werknemers. Flexprovider is NEN 4400-1 gecertificeerd.

 

Een payroller kan bij SeniorXpert rekenen op:

  • Transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten
  • Stipte en correcte uitbetaling
  • Informatie over cao, pensioen en andere antwoorden
  • Begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u direct uw payroller aanmelden? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Liever eerst nog wat meer informatie? Bel ons even of laat ons terugbellen.

Payroller aanmelden

    N.B. U betaalt pas wanneer de payroller voor u aan het werk gaat.

U kunt zich niet als kandidaat niet inschrijven via dit contactformulier. Dit kunt u doen via de pagina inschrijven als kandidaat.